HSE Jaarcongres 2018

Donderdag 29 november 2018

De Broodfabriek | Rijswijk (ZH)

Partners

Partner

 • CGE Risk Management Solutions, marktleider op het gebied van barrière gebaseerd risico management software, helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieServer. Leren van incidenten en het actief controleren van relevante beheermaatregelen kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP en AuditXP.

  Ondersteund door 200+ consultancy partners wereldwijd, bedient CGE Risk 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. Het product management team ontwikkelt nieuwe concepten en transformeert deze naar praktische software tools. Hierbij wordt samengewerkt met verschillende toonaangevende klanten, universiteiten, autoriteiten, overheidsorganen en internationale adviesbureaus.

  http://www.cgerisk.com/

 • ALEX advocaten B.V. werkt voor ondernemers, waar ze ook gevestigd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemings- en arbeidsrecht en bestuurs- en sanctierecht. Bij ons staat altijd en direct een advocaat voor u paraat met interesse in uw verhaal en hart voor uw zaak. Wij zijn transparant over kosten en kansen. Het team is ervaren, energiek, ambitieus en hecht. We werken samen in uw belang, maar zonder extra kosten. Hard werken wisselen we af met plezier, onderling en als het kan ook in het contact met u.

  www.alexadvocaten.nl

 • Infoland is al sinds 1998 een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Software waarmee we mensen helpen dagelijks het maximale uit hun werk te halen. Ooit begonnen met de focus op documentmanagement, tegenwoordig uitgegroeid tot meer dan een volledig kwaliteitsmanagementsysteem waarin ook incidentmanagement, risicomanagement, het uitvoeren van audits en inspecties én e-learning een plek hebben gekregen. Met de software suite iProva helpen we organisaties om veiliger, slimmer en efficiënter te werken en zo verspilling te elimineren. Zo zorgen bijvoorbeeld real-time dashboards ervoor dat je altijd overzicht en inzicht hebt en dat je als organisatie continu kunt verbeteren. Dankzij de verschillende oplossingen zijn organisaties niet alleen compliant, maar worden zij ook ondersteund in het volledige proces van leren en verbeteren.

  www.infoland.nl

   

 • Al 25 jaar passie voor veiligheid! D&F Consulting biedt advies en training aan om de veiligheid van mens en machine te vergroten en te optimaliseren. Dit om een veilig werkklimaat te creëren en te behouden met als ultiem doel: NUL ongevallen. D&F’s expertise is enerzijds gericht op Technische veiligheid (machine- en procesveiligheid) en anderzijds op Veiligheidscultuur en -gedrag.

  Het Safety Culture team van D&F biedt ondersteuning op maat om op praktische wijze de veiligheid in uw organisatie verbeteren. Hierbij gebruiken zij een mix van expertise rondom veiligheidskunde, veranderkunde en gedragspsychologie. De aanpak is ingedeeld naar de vijf stappen van Brainsafe®, is klantspecifiek en sluit zoveel mogelijk aan bij bestaande structuren en systemen in uw organisatie.

  D&F helpt u bijvoorbeeld de veiligheid van uw organisatie in kaart brengen, een veiligheidsprogramma implementeren en/of de kennis en organisatie borgen en versterken